top of page

Modern Vállalkozások Programja – Vállalkozz digitálisan!

Cégünk minősített beszállító a Modern Vállalkozások Programjában, így a program keretein belül kedvezményesen vehetők igénybe szolgáltatásaink.

MVP-banner01-1920x630-1-1536x504.jpg

Gilinda - Dokumentumok, egyszerűen, jogtisztán

 

Megoldásunkkal a leggyakoribb szerződés típusok ügyvéd bevonása nélkül is elkészíthetők, sok egyéb funkcióval ellátva. A szolgáltatás ingyenesen kipróbálható, erre a linkre kattintva elérhető.

Egyedi szoftverfejlesztés

Ügyfeleink számára olyan ügyviteli rendszereket és mobilalkalmazásokat fejlesztünk, amelyek segítségével egyszerűbbé és gyorsabbá válnak az üzleti folyamataik elvégzése. Ezen az oldalon keresztül bővebb leírást találnak szolgáltatásainkról.

GDPR felkészítés

Több, mint 100 magyar KKV és nagyvállalat felkészítésén vagyunk túl. Partnerünkön keresztül az ügyvédi hátteret is biztosítjuk, mi magunk pedig egy teljes körű információbiztonsági tanácsadást és dokumentációkészítést nyújtunk.

Egyedi webshop fejlesztés

Tevékenységünk jelentős részét teszik ki az egyedi igényeken alapuló webshopok. Egyre többször merülnek fel olyan igények, amik fejlesztő segítsége nélkül nem megvalósíthatók, ennek az oka,hogy a webshopok hadából sokkal nehezebb kitűnni, ezért valamilyen egyedi megoldással lehet ezt megvalósítani.

bottom of page